Austria Schulnetzwerk

Referat nga një ish maturante e shkollës austriake

LajmComments Off on Referat nga një ish maturante e shkollës austriake


Në shkurt të vitit 2018, shkolla kishte vizitorë nga Vjena. Erisa Sala, një nga të diplomuarit tanë të suksesshëm, e cila ndjek studimet në Vjenë vizitoi shkollën me rastin e pushimeve të semestrit. Ajo studjon në Universitetin e Shkencave të Aplikuara “Technikum Wien” që nga shtatori “Informatikë për Trafik dhe Mjedis” dhe ne patëm rast t’i prezantojmë klasave të katërta dhe të pesta tu prezantojmë më afër përvojën e Erisa Salës.
Nxënësit dëgjonin me padurim shpjegimet e saj dhe bënin pyetje. Jemi të lumtur kur shumë nga të diplomuarit studjojnë në Austri dhe i urojmë Erisës gjitha të mirat për dhe sukses në studimet e saja!

Mag. Margit Brückner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”