Austria Schulnetzwerk

Ragip Dragusha viziton HTL Shkodër

Më 27.10.2015 vizitoi shkollën shkrimtari i lindur në Shkodër, Ragiq Dragusha, i cili jeton dhe punon tashmë që prej më shumë 20 vitesh në Vjenë dhe i dhuroi shkollës tre vëllime të antologjisë „ILLYRICUM“. Bëhet fjalë për një publikim të „ Lidhja e shkrimtarëve dhe krijuesve shqiptarë në Austri“.
Drejtoria pati mundësi të diskutonte me z. Dragusha në lidhje me jetën midis dy kulturave dhe falenderoi përzemërsisht autorin për vizitën e tij.

27.10.2015 Gerlinde Tagini

 

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”