Austria Schulnetzwerk

Projekt-Ndihmë, Shkolla Rome „Beato Zeferino“

LajmComments Off on Projekt-Ndihmë, Shkolla Rome „Beato Zeferino“

Më 21.12.2018, Patër Gjoni nga Urdhri i Kapucinëve, i cili mbështet prej shumë vitesh aktivisht shkollën e Komunitetit Rom „Beato Zaferino“, vizitoi Shkollën Austriake dhe me këtë rast pranoi dhe shumën e mbledhur këtë vit nga stafi pedagogjik si dhuratë për shkollën rome. Fokusi kryesor edhe këtë vit është mbështetja finanziare e vaktit të drekës së nxënëseve e nxënësve. Gjatë vizitës së tij, Patër Gjoni shprehu dëshirën dhe mundësinë e një vizite të mundshme në shkollën „Beato Zeferino“, gjë të cilën Shkolla Austriake do ta zhvillojë në fillim të vitit 2019.

07.01.2010 Markus Offner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”