Austria Schulnetzwerk

Prezantim i librit mbi Zonjën Marianne Graf

LajmComments Off on Prezantim i librit mbi Zonjën Marianne Graf


Ditën e enjte, më 06.12.2018, edhe Shkolla Austriake u ftua në një prezantim libri mbi Marianne Graf, organizuar në bibliotekën „Marin Barleti“. Koleget dhe kolegët që morën pjesë në këtë aktivitet, bashkë me nxënëse e nxënës nga klasat e 9-ta, ishin të shumtë në numër.
Markus Offner nënvizoi në fjalën e tij përshëndetëse angazhimin e madh social të Zonjës Graf, e cili është vlerësuar edhe ndërkombëtarisht.
Në emër të Shkollës Austriake, Zonjës Graf iu urua – sipas një citimi të saj – ngrohtësi zemre dhe forcë prej ariu në punës e saj, kaq të rëndësishme.

07.12.2018 Florian Offner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”