Austria Schulnetzwerk

Premie për nxënësit e shkëlqyer

Me kërkesë të DAR Shkodër, u dërgua lista e nxënësve të shkëlqyer të cilët do të shpërblehen nga Kryeministri i Shqipërisë Z. Edi Rama për rezultatet me gjitha dhjeta.

Në listë janë nxënësit e klasave të nëntëvjeçares të cilët kanë arritur rezultatet e shkëlqyera dhe vazhdojne të kenë rezultatet e tilla, si dhe nxënësit e shkollës së mesme të cilët kanë arritur rezulatet të shkelqyera.

Drejtoria

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”