Austria Schulnetzwerk

Praktikë në shkollën austriake jashtë vendi: vizita e kursit të gjermanishtes në Koplik

LajmComments Off on Praktikë në shkollën austriake jashtë vendi: vizita e kursit të gjermanishtes në Koplik


Edhe në këtë vit shkollor, dy mësues nga Austria vizitojnë HTL “Peter Mahringer” në Shkodër, në kuadër të projektit “Praktikë në shkollat austriake jashtë vendi” mbështetur nga Ministria e Arsimit e Austrisë.
Z. Mag.rer.nat. Stephan Czermak dhe Z. Mag. Rer.nat Richard Edlinger, që të dy mësues në HLWM Annahof në Salzburg, filluan praktikën e tyre më 23 tetor 2017 dhe krijuan përshtypje të detajuar për diversitetin e shkollës sonë duke vizituar shumë orë mësimi.
Të shtunën, më 28 tetor 2017, ju prezantua projekti i financuar nga BMB “Gjuha Gjermane në Shqipërinë e Veriut” dhe u vizitua kursi i gjuhës në Koplik, me qëllim që të krijohej një përshtypje e projekteve të mbështetura nga shkolla jonë.

30.10.2017 Markus Offner Foto: Florian Offner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”