Austria Schulnetzwerk

„Praktikë në shkollat austriake jashtë Austrisë“

Në kuadër të këtij projekti nga Ministria Austriake e Arsimit dhe Grave, kishim kënaqësinë që shkolla austriake të hap dyert e saja sërish për dy mësues austriakë, të cilët patën mundësi të shkëmbëjnë ekperience dhe të njohin nga afër shkollën. Nga data 24.10 deri 7.11.2015 do të jenë në shkollë z. DI Karl Mohr nga HTL-BULME Graz-Gösting z. Mag. Martin Möderl nga BG / BRG / MG Dreihackengasse Graz dhe kanë mundësi që në kuadër të vizitës në shkollë, të japim mësim si dhe të kryejnë aktivitete tjera për tu njohur me shkollën dhe me kulturën e vendit.

Gerlinde Tagini, 3.11.2015

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”