Austria Schulnetzwerk

Praktikë gjatë verës në Austri për nxënëset/nxënësit e shkollës sonë

LajmComments Off on Praktikë gjatë verës në Austri për nxënëset/nxënësit e shkollës sonë


Dy përfaqësues të firmës B&R nga Eggelsberg/Austri e Sipërme, e specializuar në teknikën e automatizimit, vizituan më 24.01.2019 shkollën tonë dhe u prezantuan para nxënëseve e nxënësve. B&R është një sipërmarrje austriake me rreth 3500 punonjës, e cila dëshiron të ketë bashkëpunim të ngushtë me ne dhe u ofron nxënësve tanë një perspektivë dhe të ardhme në fushën që ata operojnë.

Nëse nxënëset/sit e viteve të katërta arrijnë të marrin lejen e punës, ata do të kenë mundësinë që praktikën mësimore, e detyruar për tu kryer sipas planit mësimor, ta zhvillojnë në Austri. Në këtë rast, firma B&R do tu japë 4 nxënësve/seve tëpërzgjedhur mundësinë që aftësitë e tyre në fushën e zhvillimit të software, përpunimeve në hardware dhe sigurisë së cilësisë, t’i vënë në praktikë dhe të njihen me to nga afër tek kjo firmë austriake.

Ftojmë të gjithë nxënësit/et e viteve të katërta të aplikojnë në shkollë për këto vende kaq interesante praktike. Informacione të mëtejshme mund të merren tek Zoti Prof. Kasmi, i cili do të bëjë dhe parapërzgjedhjen e kandidatëve.

Ne u urojmë që tani shumë sukses praktikanteve/ëve verorë dhe falenderojmë përzemërsisht firmën B&R për ofertën dhe interesin për shkollën tonë.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”