Austria Schulnetzwerk

„Peter Mahringer“ në finale të „Fjala Artistike 2018“

LajmComments Off on „Peter Mahringer“ në finale të „Fjala Artistike 2018“


Si çdo vit, Qendra Kulturore Shkodër organizoi aktivitetin „Fjala Artistike 2018“. Aty morën pjesë nxënës nga të gjitha shkolla 9-vjeçare të qytetit Shkodër. Pjesët ishin përzgjedhur nga letërsia shqipe dhe e huaj.
Pas përzgjedhjes në tri faza, mbrëmja e djeshme, e datës 21 Nëntor 2018, u kurorëzua me natën finale. 
Ne ndihemi krenarë për pjesëmarrjen në këtë natë finale të dy nxënësve të shkollës sonë Keona Kalaja dhe Enio Çoçja. 
U urojmë nxënësve suksese të mëtejshme në të ardhmen!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”