Austria Schulnetzwerk

„Peter Mahringer“ merr pjesë në gjysmëmaratonë

LajmComments Off on „Peter Mahringer“ merr pjesë në gjysmëmaratonë


Ditën e Diel, më 7.10.2018, u zhvillua në Tiranë gjysmëmaratona, ku Shkolla Austriake u përfaqësua nga 8 nxënës dhe 4 mësues me vrapim vullnetar 10 km.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”