Austria Schulnetzwerk

Përfundimi me sukses i kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeҫare„Gjon Ndoci“ Bushat

LajmComments Off on Përfundimi me sukses i kursit të gjuhës gjermane në shkollën 9-vjeҫare„Gjon Ndoci“ Bushat

Tё hënën, mё 10.06.2019 pёrfunduam me sukses kursin e gjuhёs gjermane nё në shkollën 9-vjeҫare „Gjon Ndoci“ Bushat, kurs i cili pёrfshihet nё projektin e financuar nga Ministria e Arsimit tё Austrisё. Së bashku me mёsuesen e gjuhёs gjermane, Rita Vuksani, drejtuesen e projektit, Mikela Lekaj dhe koordinatorin e gjermanishtes nё Shkollёn Austriake, Markus Offner, nxёnesit morёn çertifikatat pёrkatёse.

Njё falenderim i veçantё shkon pёr drejtoren e kësaj shkolle Lindita Skuka, cila na dha besimin e saj pёr tё filluar për herë të parë kёtë kurs, gjithashtu edhe për Ministrinё e Arsimit tё Austrisё, pёr mbёshtetjen dhe financimin e vazhdueshёm tё kёtij projekti, sa tё rёndёsishёm aq edhe tё bukur nё veriun e Shqipёrisё.

12.06.2019, Mikela Lekaj; Fotos: Markus Offner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”