Austria Schulnetzwerk

Pak pozitivitet na bën të gjithëve mirë

LajmComments Off on Pak pozitivitet na bën të gjithëve mirë

Në kuadër të një projekti në lëndën Gjuhë Shqipe, një grup nga klasa 2B ka trajtuar temën, si mund të qëndrojmë pozitivë dhe me shpresë edhe gjatë kësaj situate të vështirë aktuale.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”