Austria Schulnetzwerk

Oraret e pushimeve

LajmComments Off on Oraret e pushimeve

Oraret e hapjes së administratës së shkollës:

Sekretaria është e hapur nga 25.6. deri në fund të muajit korrik nga ora 8:00 deri në orën 12:00. Pas kësaj, sekretaria (përveç javës së parë dhe të dytë të muajit gusht) do të arrihet nëpërmjet telefonit celular.

Nga 13.8.deri 17.8. nga ora 8:00 deri në orën 12:00 dhe nga 20.08 nga ora 8:00 deri në orën 15:00.

 • 3.9
  • 08:00: Konferenca e hapjes
  • 09:00: Provime vjeshte
  • 09:00: Matura austriake me shkrim- vjeshta
  • 12:55: Konferencë pedagogjike
 • 4.9
  • 08:00: Provime vjeshte
  • 08:00: Provimi i gjuhës gjermane për klasat 9/ 10
  • 09:00: Provimi i pranimit për klasat e 9 gjuhë angleze dhe matematikë
  • (09:00: Matura austriake me shkrim – vjeshta)
  • 10:00: Seminar për mësuesit e rinj
  • 12:00: Konferenca e grupeve lëndore
 • 5.9. Lumturim i M.Theresa (pushim)
 • 6.9
  • 07:45: Fillon mësimi.
  • 08:00: Fillon mesimi per klasat e 7ta ne vijim mireseardhje per prinderit e rinj te klasave te 7 dhe te 8 ta ne biblioteke.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”