Austria Schulnetzwerk

Olimpiada Matematike- Faza e tretë

Drejtoresha Tagini, në emër të të gjithë shkollës Austriake uron nxënësen e klasës 4s4 Liana Shpani për rezultatin e shkëlqyer gjatë fazës së tretë në olimpiadën e matematikës, e cila u zhvillua në Tiranë më 13 shkurt 2016. Liana mori çmimin e dytë në këtë fazë duke treguar edhe njëhere talentin e saj në matematikë, përgatitjen dhe përkushtimin e saj të shkëlqyer.

E gjithë shkolla Austriake i uron Lianës suksese të metejshme dhe e përgëzon për punën dhe angazhimin e saj.

Sidita Bazhdari

24.02.2016

 

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”