Austria Schulnetzwerk

Olimpiada e informatikës

 

Me datë 06 Shkurt u zhvillua faza e dytë e olimpiadës së informatikës, në qytetin e Shkodrës ku morën pjesë Edmond Hasanaj, Arens Demaliaj, Agli Golemi, Mariel Hajdari, kl X, Anxhela Mjacaj, Evis Agaj, k XI.

I përgëzojmë të gjithë pjesmarrësit duke i falenderuar për guximin dhe për rezulatet shumë të mira në këto lëndë.

Veçanërisht urimet tona të përzemerta për Edmond Hasanaj , i cili me talentin dhe punën e tij të shkelqyeshme në mësime krenoi shkollën duke u vlerësuar me çmimin e parë në fazën e dytë të olimpiadës. Gjithashtu falenderojme dhe urojme Arens Demaliaj, po ashtu nxënës i talentuar dhe shume i mire, i cili i solli shkollës çmimin e tretë të fazës së dytë.

I urojmë suksese të mëtejshme në fazën finale dhe urime për çmimet e fituara.

Sidita Bazhdari

19.02.2016

Jpeg

Jpeg

Bildschirmfoto 2016-02-22 um 07.02.04

Bildschirmfoto 2016-02-22 um 07.01.46

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”