Austria Schulnetzwerk

Oraret e hapjes së sekratarisë në pushimet e verës

LajmComments Off on Oraret e hapjes së sekratarisë në pushimet e verës

Shkolla Austriake ju uron pushime të mbara!

Ju mund të kontaktoni me ne gjatë pushimeve në oraret e mëposhtme:

20.6.-08.7.16 sekrataria është e hapur nga 9.00-12.00.
14.-15.7.16 nga ora 08:30-09:30 orar i caktuar vetëm për tërheqjen e diplomave të maturës shqiptare dhe deftesave të klasave të nënta. (ne rast se notat nuk janë shpallur akoma atëherë ju dërgojmë një email me anë të cilit ju informojmë për orarin e ri)
11.7-29.7 mund të na kontaktoni në celularin e shkollës 00355 0 693714872.
01.8.-12.8.16 shkolla është e mbyllur.
An 29.8.16 shkolla është sërish e hapur dhe mund të tërhiqen deftesat.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”