Austria Schulnetzwerk

Ndarja e çmimeve për konkurset e gjuhës gjermane dhe ligjërimit në gjermanisht

LajmComments Off on Ndarja e çmimeve për konkurset e gjuhës gjermane dhe ligjërimit në gjermanisht


Znj Mag. Elisabeth Augustin, nga MInistria e Arsimit, Shkencës dhe Kërkimeve shkencore të Austrisë (BMBWF), e cila këtë vit ishte kryetare e komisionit të provimit të maturës autriake (RDP), dëshiroi të ndante këtë vit çmimet për fituesit në konkurset e zhvilluar në shkollë në lëndën e gjuhës gjermane dhe përgëzoi nxënësit e shkëlqyer për arritjet e tyre.
Veçanërisht për tu përmendur janë rezultatet e klasave të 8a, 9a dhe 2a, të cilët zunë respektivisht vendet 1, 2 dhe 3. Vendet e para në klasat 9bcd, të cilit kishin rezultate të përfërta me klasat fituese, u shpërblyen me një çmim monetar.

Rezultatet:
Klasa e 7të: vendi 1: Arens (7a) vendi 2: Aldrin (7b) vendi 3: Amadeo (7a)

Klasa e 8të: vend 1: Tea Vendi 2: Edona vendi 3: Edri

Klasa e 9-të:
Klasë 9a vendi 1: Edona vendi 2: Rauda vendi 3: (me pikë të barabarta) Gerson, Drit, Braian
Klasa 9b: Jolanda klasa 9c Klejda klasa 9D: Pamela

klasën e 10-të: vend 1: Drian Hoxha V endi 2: Alesia Kola Vendi 3: Sonila Rrustemi

Përgëzojmë të gjithë nxënësit për rezulatet e shkëlqyera dhe u urojmë klasave të 9-ta suksese në provimet e lirimit.

02.06.2018 Markus Offner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”