Austria Schulnetzwerk

„Mos harro kurrë se të dua” rikthehet në skenë

Comments Off on „Mos harro kurrë se të dua” rikthehet në skenë


Më 23.04.2018 nxënësit e vitit të 4A dhe nxënësja Antonela Marku nga klasa 9B, nën kujdesin e mësueseve Loreta Prela dhe Brunilda Kapcari, vunë me sukses në skenë dramën “Mos harro kurrë se të dua” ne bashkëpunim me qendrën “Genesis”. Në këtë aktivitet ishin të ftuar nxënës e mësues të shkollave të ndryshme të qytetit, të cilët nuk kursyen duartrokitjet për interpretimet e nxënësve tanë, që përcollën emocione të forta.

Brunilda Kapcari
Fotot: Aldo Sheldija

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”