Austria Schulnetzwerk

Mësimi Online sipas pikëpamjes së nxënësve tanë

LajmComments Off on Mësimi Online sipas pikëpamjes së nxënësve tanë

Në një projekt në lëndën „Gjuhë Shqipe dhe Letërsi“, një grup i klasës 2B ka trajtuar sfidat e mundësitë e mësimit online si dhe ka përmbledhur eksperiencat me këtë lloj mësimi tek Shkolla Austriake „Peter Mahringer“.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”