Austria Schulnetzwerk

Të dashur prind, të dashur nxënës!

LajmComments Off on Të dashur prind, të dashur nxënës!

Më 18 mars fillojmë me regjistrimet për vitin e ri shkollor 2017/2018.
Më 29/03/2017 shkolla hap dyert për të gjithë të interesuarit për të njohur më afër shkollën, mësuesit e konceptin tonë mësimor.
Risi për vitin e ardhshëm shkollor; pranojmë regjistrime për klasën e 7-të të arsimit të detyruar!
Fokusi i ri për kl. 4: Teknika mediatike: (wenapplikation, xhirim, përpunim dhe prerje filmi).
Jeni të mirëpritur!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”