Austria Schulnetzwerk

Liana Shpani zë vendin e dytë në Olimpiadën e Matematikës

Liana Shpani i solli shkollës austriake vendin e dytë në Olimpiadën e Matematikës, e cila u zhvillua me 9 janar midis shkollave të qytetit të Shkodrës. Rezultatet e shkëlqyera në të gjitha lëndët dhe talenti e dhuntia e saj në shkencat natyrore krenuan Shkollën Austriake.

Liana u përgëzua nga Drejtoresha e shkollës znj. Tagini edhe për rezultatet e shkëlqyera të arritura në Vjenë, ku zhvilloi edhe semestrin e parë në Shkollën e Mesme për Teknologji Informacioni HTL Ungargasse.

Suksese

Sidita Bazhdari

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”