Austria Schulnetzwerk

Konkursi i leximit i klasave të 8-ta

LajmComments Off on Konkursi i leximit i klasave të 8-ta

Të premten më 28 prill, u zhvillua konkursi i leximit i këtij viti për nxënëset dhe nxënësit e klasave të 8-të. Juria përbëhej nga znj. nëndrejtore Sidita Bazhdari, Znj. OstR Schremp-Morawetz dhe Markus Offner. Juria e pati shumë të vështirë të merrte një vendim për shkak të performancës shumë të mirë të pjesëmarrësve.
Antonella Marku 8by, arriti vendin e parë, Ardit Ramaj 8ax, doli i dyti dhe Iris Sakej 8by u rëndit e treta.
Juria i përgëzon nxënësit për rezultatet e arrira!

28.04.2017 Markus Offner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”