Austria Schulnetzwerk

Konkursi “Fjala Artistike 2015”

Në konkursin e organizuar nga qendra kulturore e fëmijëve Shkodër në bashkëpunim me drejtorinë arsimore dhe bashkine Shkodër “Fjala Artistike 2015”,Shkolla Austriake “Peter Mahriger” u përfaqesua denjësisht nga nxenëset Vivian Mustafa dhe Samanta Preka (klasa 8b) si dhe Irsa Golemi (8a), të cilat nën drejtimin e mësueses së letërsisë Brunilda Kapcari interpretuan poezitë e zgjedhura duke marrë vlerësimet e jurisë.

Teksti dhe Fotot Brunilda Kapcari

 

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”