Austria Schulnetzwerk

Konferenca e Ballkanit Perëndimor të ADV

LajmComments Off on Konferenca e Ballkanit Perëndimor të ADV

Shoqata Shqiptare e Mësuesve të gjuhës gjermane organizoi një konferencë ndërkombëtare nga 6 – 7 tetor 2017 me pjesëmarrës nga Serbia, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Shqipëria. Konferenca u zhvillua në Tiranë. Nga Austria, udhëtuan në këtë konferencë z. Mag. Norbert Habelt nga Departamenti “Kulturë dhe gjuhë” e Ministrisë Austriake të Arsimit dhe z. Jürgen Ehrenmüller. Nga shkolla austriake HTL Shkodër morën pjesë në këtë konferencë shumë interesante znj. OStR Mag. Rotraud Schremp-Morawetz, znj. Marilda Shala dhe znj. Brilanda Sulejmani, të cilët ishin shumë entuziastë për përmbajtjen e ofruar të seminareve individuale.

11.10.2017 Markus Offner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”