Austria Schulnetzwerk

Klasa 9a mbështet Arselidën tek “Gjeniu i Vogël”

Me 13 prill klasa e 9 A së bashku me mësuesen kujdestare Fiorela Tahiri dhe mësuesen e anglishtes Maggie Bruckner ndoqën live programin “Gjeniu I vogël”. Nxënësit e kësaj klase mbështetën shoqen e tyre Arselinda Sheqeri, pjesëmarrëse në këtë konkurs të mirënjohur kombëtar duke u bashkuar me të në garën e saj.
Falenderojmë klasën dhe mesueset për iniciativën dhe mbështetjen e tyre si dhe i urojmë Arselindës suksese në vazhdim.

Sidita Bazhdari
27.04.2016

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”