Austria Schulnetzwerk

Karnevalet në Shkodër

LajmComments Off on Karnevalet në Shkodër


Atmosferës së Karnevaleve në Shkodër me datë 9 shkurt 2018 iu bashkua edhe shkolla jonë duke u prezantuar me një koreografi të përgatitur nga mësuesi Dominik Stocklasser.
Këtë vit ne u prezantuam me nxënës nga shkolla 9-vjeçare: Matea Cepi , Anamaria Shala, Sara Prençi, Elgi Domni, Edma Kadia, Eledio Marku, Jorin Alibali, Bahris Zaja, Visar Tahiraga, Eriglen Tafili sollën atmosferë në qytetin e Shkodrës.
Falenderojmë drejtorin për përkrahjen , mësues Dominik Stocklasser për idenë dhe koreagrafinë dhe nxënësit për pjesëmarrjen dhe prezantimin.

Marilda Shala

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”