Austria Schulnetzwerk

Kampionati me rastin e “Javës së Pavarësisë”

LajmComments Off on Kampionati me rastin e “Javës së Pavarësisë”


Në “Javën e Pavarësisë” Bashkia Shkodër organizoi kampionatin sportiv të lojrave me dorë.
Nxënësit e shkollave: “Atë Pjetër Meshkalla”, “Ismail Qemali”, ”Zemra e Krishtit”, “Mati Logoreci”, “Peter Mahringer”, morën pjesë në aktivitetin që tashmë po kthehet në një traditë.
Ky bashkëpunim ndërmjet shkollave, me mësuesit e edukimit fizik, Sport Klub “Vllazninë”, ndihmon për përfshirjen e të rinjve në aktivitetet sportive dhe është një mundêsi më shumë për evidentimin e sportistëve të rinj.

Teksti: Ana Gjelaj

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”