Austria Schulnetzwerk

Kampionati i shahut ne shkollen tone

Me date 18.12.2015 u zhvillua kampionati i shahut ne shkollen tone ku moren pjese nxenesit me te mire te klasave te 8-ta dhe te 9-ta per  vajza dhe djem. Kampionari u zhvillua me sistem eleminimi ku fitues dolen per djem Benard Marashi  dhe per vajza Egli Hasmegaj. Keto dy nxenes do te perfaqesojne shkollen tone ne kampionatin e shahut qe organizon QKF se shpejti. Shpresoj qe edhe kete vit shkolla jone te perfaqesohet denjesisht ashtu sic dy vitet e kaluara, ku ne kemi zene vend te dyte dhe vend te pare.

Tekst: Ana Gjelaj, Nefail Zhejani

Foto: Brilanda Fishta

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”