Austria Schulnetzwerk

Kampin veror – “Goethe goes Grün”

LajmComments Off on Kampin veror – “Goethe goes Grün”


Ky ishte një projekt i Institutit Goethe për mbrojtjen e mjedisit dhe natyrës. Kishte 36 pjesëmarrës nga vende të ndryshme. Fluturuam në Ano Chora në Greqi dhe qëndruam në Hotelin Ta Petrina. Të gjithë fëmijët ishin fantastikë dhe miqësorë, kështu që u argëtuam shumë! Mësueset dhe mësuesit atje ishin të shkëlqyeshëm dhe shumë të dashur me ne. Ne folëm shumë për natyrën dhe mjedisin dhe bëmë shumë postera. Shkuam gjithashtu në Nafpaktos. Atje ne pamë kështjellën dhe notuam në det! Ishte super cool! Ushqimi atje na pëlqeu shumë mirë. Kampi veror ishte fantastik. Mësuam shumë dhe kishim bëmë shumë qejf. Të gjithë fëmijët punonin shumë dhe kur u kthyem, me të vërtetë kishim shumë për të treguar!

Edona Troshani und Brajan Plaku 8a

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”