Austria Schulnetzwerk

HTL Shkodër – Internacionale përmes Erasmus

LajmComments Off on HTL Shkodër – Internacionale përmes Erasmus


Pesë nxënëse e nxënës të shkollës austriake „Peter Mahringer“ morën pjesë në një projekt ndërkombëtar të Erasmus+ me temë: „Dialogue for Inclusion – Conference 2018“ („Dialog për gjithëpërfshirje – Konferenca 2018“).
Sara Kumanova, Odeta Rama, Xhoi Pavaci, Aldo Sheldija dhe Agli Golemi, prej datës 11.- 15. 09. 2018, kaluan katër ditë të bukura dhe ndërtuese në Eindhoven, Hollandë. Ky është një qytet që njihet si qendër e teknologjisë dhe design-it (përmendim këtu muzeun „Philips“).
Bravo të pesë nxënësve! Suksese të mëtejshme!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”