Austria Schulnetzwerk

Hapja e kursit tё Gjuhёs Gjermane nё Vau i Dejёs

Edhe kёtё vit, mё 07. tetor 2015 u hap kursi i Gjuhёs Gjermane nё shkollёn e Vau i Dejёsit. Nё praninё e nёndrejtoreshёs sё shkollёs Znj. Klodiana Hoxha, koordinatorit tё gjermanishtes nё shkollёn Austriake, Markus Offner dhe drejtueses sё projektit Mikela Lekaj, u bё hapja zyrtare e kursit tё Gjuhёs Gjermane. Drejtuesja e kursit ёshtё Rita Vuksani. Njё falenderim i veçantё shkon pёr Ministrinё e Arsimit dhe Grave tё Austrisё pёr mbёshtetjen e vazhdueshme tё kёtij projekti.

07.10.2015 Mikela Lekaj

 

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”