Austria Schulnetzwerk

Hapja e kursit tё Gjuhёs Gjermane nё Mjedё

Mё 14. tetor 2015 nё prani tё zev.drejtoreshes sё shkollёs sё bashkuar nё Mjedё, koordinatorit tё Gjermanishtes nё shkollёn Austriake, Markus Offner dhe drejtueses sё projektit Mikela Lekaj, pёrshёndetёm njё numёr tё madh nxёnёsish/esh qё do tё marrin pjesё nё kursin e Gjuhёs Gjermane. Projekti „Gjermanishtja nё veriun e Shqipёrisё“ financohet nga Ministria e Arsimit dhe Grave. Drejtori i shkollёs z. Arben Zambaku i uroi nxёnesit/et shumё suksese. Ai shprehu mirёnjohjen e tij dhe gёzohet qё edhe kёtё vit mundёm tё krijonim pёrsёri kёtё bashkёpunim ndёrmjet shkollash

15.10.2015 Mikela Lekaj

 

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”