Austria Schulnetzwerk

Hapja e kursit tё Gjuhёs Gjermane nё Koplik

Mё 10 tetor 2015 mundёm tё hapnim pёrsёri kursin e Gjuhёs Gjermane nё Koplik. Tё pranishёm ishin drejtoresha e shkollёs austriake, Gerlinde Tagini, mёsuesi me pёrvoje tё gjatё Skёnder Curaj, koordinatori i gjermanishtes Markus Offner dhe drejtuesja e projektit Mikela Lekaj.

Ky projekt u financua nga Ministria Austriake e Arsimit dhe Grave. Kёnaqёsia ishte edhe me e madhe, pasi nxёnёsit/et pjesёmarrёs u pёrshёndetёn nga z. Wofgang Traschler nga Austria si dhe z. Florenc Qosja, zv.drejtor i zyrёs sё koordinimit tё bashkёpunimit lindor nё Tiranё nga Austrian Development Agency.
Duke shprehur mirёnjohjen pёr mbёshtetjen dhe duke i uruar nxёnёsit/et dhe mёsuesin shumё suksese gjatё mёsimit tё Gjuhёs Gjermane, gёzohemi pёr vizitёn e rrallёs nё shkollёn „Abdyl Bajraktari“.

10. Oktober 2015, Mikela Lekaj

 

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”