Austria Schulnetzwerk

Gradë akademike „Mjeshtër Shkencash“ për dy nga ish-nxënësit tanë

LajmComments Off on Gradë akademike „Mjeshtër Shkencash“ për dy nga ish-nxënësit tanë


Është kënaqësi kur njoftohemi nëpërmjet kontakteve me ish-nxënësit maturantë të shkollës sonë për të gjitha arritjet e sukseset e tyre.
Së fundmi, na gëzuan dy nxënës: Arlinda Butja dhe Rrahel Cemi. Ata kanë përfunduar shkollën tek ne në vitin 2013 dhe tashmë studimet pasuniversitare në fushën e informatikës. Arlinda, një nxënëse gjithmonë e shkëkqyer, ka studiuar në universitetin FH Joanneum, në Graz të Austrisë dhe më pas ka përfunduar me sukses edhe studimet pasuniversitare në degën IT & Mobile Security. Rraheli, një nxënës i talentuar në fushën e informatikës, ka studiar gjithashtu universitetin FH Joanneum në Graz, dega “Menaxhim Informacioni” dhe më pas studimet universitare IT & Mobile Security. Rraheli punon aktualisht si inxhinier programues në një firmë shumë të njohur në Austri.
Duke u uruar gjithë të mirat dhe suksese të tjera, shpresojmë arritje të tilla për të gjithë nxënësit tanë.

Sidita Bazhdari, Nëndrejtore

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”