Austria Schulnetzwerk

„Goethe goes Grün“

LajmComments Off on „Goethe goes Grün“

Ne kemi aplikuar në konkursin “Goethe goes Grün”, një konkurs internacional për nxënës nga 12-14 vjeç dhe kemi krijuar një video të shkurtër. Në këtë video ne flasim rreth temës “MJEDISI” dhe tregojmë çfarë ndodh, nëse shkatërrojmë mjedisin, prandaj ne duhet ta mbrojmë atë. Jemi shumë të lumtur që kemi fituar këtë konkurs dhe natyrisht për udhëtimin 10-ditor në Greqi, ku do të bëjmë shumë projekte në natyrë, bashkë me fituesit nga shtete të tjera.

Edona Troshani, Braian Plaku Klasa 8a

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”