Austria Schulnetzwerk

Gjysëm – maratona e Tiranës

LajmComments Off on Gjysëm – maratona e Tiranës


Të dielën, më 15 tetor 2017, u zhvillua gjysëm -maratona në Tiranë. Shkolla Austriake u përfaqësua me 7 nxënës, 2 mësues dhe drejtorin z. Fasching në maratonën 10 km të gjatë „Run for Fun“.
Performanca e shkollës ra në sy jo vetëm nga uniforma, por edhe nga transparenca që treguan pjesëmarrësit. Gara përbëhej nga 2 raunde prej 5 km secili nëpër qendrën e Tiranës. Pas startit të përbashkët, skuadra u nda sipas motos së garës “pjesëmarrja është gjithçka”, dhe segmenti prej 10 km u përfundua në kohë të ndryshme. Çdo vrapues pas përfundimit të garës u shpërblye me një medalje dhe një pije freskuese. Pas kësaj – pjesëmarrje të suksesshme – për herë të parë të shkollës në gjysmë maratonën e Tiranës, nuk e ndalon asgjë një pjesëmarrje në vitin e ardhshëm.

Text: Eva Kailbauer

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”