Austria Schulnetzwerk

“Gjermanisht në Shqipërinë e Veriut” – Vau i Dejes

LajmComments Off on “Gjermanisht në Shqipërinë e Veriut” – Vau i Dejes


Drejtuese e projektit Mikela Lekaj, koordinatori i gjuhës gjermane Markus Offner dhe drejtuese e projektit Simona Simoni u shpërndanë për pjesëmarrëset/it e kursit çertifikatat ditën e premte më 18 maj 2018. Nxënësit dhe të gjithë të angazhuarit në këtë projekt ishin tjemase të lumtur që gjatë gjithë vitit ishin në kontakt me gjuhën gjermane.
Faleminderimet shkojnë për Ministrinë Austriake të Arsimit, Shkencës dhe Kërkimeve, BMBWF, e cila edhe këtë vit financoi projektin “Gjermanisht në Shqipërinë e Veriut”.

Mikela Lekaj dhe Markus Offner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”