Austria Schulnetzwerk

Fillimi i projektit “Gjermanishtja ne Shqiperine e Veriut!

LajmComments Off on Fillimi i projektit “Gjermanishtja ne Shqiperine e Veriut!


Të shtunën, më 14 tetor 2017, filloi kursi i gjermanishtes në Koplik për vitin shkollor 2017/18, i cili është pjesë e projektit “Gjermanishtja në Veri të Shqipërisë” dhe financohet nga Ministria e Arsimit e Austrisë. Një delegacion me mësues nga shkolla austriake, i përbërë nga z. Drejtor Josef Fasching, drejtuesja e projektit Mikela Lekaj, koordinatori gjuhës gjermane Markus Offner dhe Mag. Maria Hönigsberger dhe Mag. Florian Offner, vizituan grupin e nxënësve për tiu uruar një kurs të suksesshëm të gjuhës dhe gjithë të mirat. Edhe këtë vit, kursi mbahet nga z. Skender Curaj, i cili ka qenë mësues që nga fillimi i projektit dhe do të ishte i kënaqur nëse shkolla jonë viziton sërish kursin e gjuhës gjermane për të parë progresin e tij.
16.10.2017 Markus Offner Fotos: Florian Offner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”