Austria Schulnetzwerk

Festat Shqiptare të Nëntorit

LajmComments Off on Festat Shqiptare të Nëntorit

Zakonisht, ne i festojmë Ditët Kombëtare ndryshe. Për shkak të situatës së veçantë, në Shkollën Austriake u festua përmes një ekspozite dhe përmes këndimit të Himnit Kombëtar Shqiptar, fjalimeve të shkurtra dhe kujtimet rreth vitit domethënës 1912, ku Shqipëria u shpall shtet më vete!

Gëzuar Shqipëri!

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”