Austria Schulnetzwerk

Festa e mësuesit dhe e gruas

Më 7 mars 2016 mësueset dhe mësuesit e shkollës austriake „Peter Mahringer“ festuan si çdo vit festën e mësuesit. Pas një feste të organizuar në shkollë, ku nxënëset dhe nxënësit na treguan njohuritë e tyre në sfera të ndryshme, mësuesit e shkollës u mblodhën në një drekë festive.

NJë traditë shumë e dashur është dhe „kafeja e grave“ në shkollë me rastin e festës së gruas. Falenderojmë drejtoreshën Mag. Gerlinde Tagini, për ftesën.

 

SCR

 

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”