Austria Schulnetzwerk

Publikimi i librit të ri të shkollës për vitin 2015/16

LajmComments Off on Publikimi i librit të ri të shkollës për vitin 2015/16

Të hënën, më 12 dhjetor 2016, u publikua libri vjetor i shkollës Austriake „Peter Mahringer“ me titull “Libri i shkollës 2015/16” dhe mund të blihet që tani që shkollë. Ky publikim, me një design shumë të arrirë, dokumenton në 135 faqet e tij të gjitha aktivitetet në vitin e kaluar shkollor. Falenderojmë të gjithë ata që bashkëpunuan në realizimin etij.
12.12.2016 Gerlinde Tagini

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”