Austria Schulnetzwerk

Hapja e kursit të gjuhës gjermane në Mjedë

LajmComments Off on Hapja e kursit të gjuhës gjermane në Mjedë

Më 18 tetor 2016, filloi sërish kursi i gjuhës gjermane në „Shkollën e Bashkuar Mjedë“ . Projekti “Gjermanishtja në Shqipërinë e Veriut“ , i cili drejtohet nga Mikela Lekaj, është i financuar nga Ministria e Arsimit e Austrisë. Koordinatori i gjuhës gjermane në shkollën „Peter Mahringer“, Markus Offner dhe drejtuesja e kursit Rita Vuksani përshëndetën grupin e madh të nxënësve. Shkolla Austriake është shumë e kënaqur për bashkëpunimin me shkollën në Mjedë dhe i uron kursantëve suksese në këtë vit shkollor.

21.10.2015 Mikela Lekaj dhe Markus Offner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”