Austria Schulnetzwerk

Ativitet informues për maturat

LajmComments Off on Ativitet informues për maturat

Të mërkurën më, 7.12.16 u zhvillua në shkollën Autriake një aktivitet informativ për klasat e 5ta të shkollës sonë. Qëllimi i këtij aktiviteti ishte që të informojmë prindërit në lidhje me rregulloren dhe datat e maturës austriake dhe punimit të diplomës. Philip Michel nga grupi i punës me fokus „ Matura austriake dhe punimi i diplomës„ prezantoi informacionet më të rëndësishme në idhje me temën. Më tej vijoi grupi „Mundësi studimi në Austri“, i përfaqësuar nga mësuesit Anita Aigner, Welat Abdall dhe Iyad Shalaldeh, të cilët dhanë informacione të vlefshme në lidhje me kriteret e pranimit në universitet në vendet gjermanishtfolës.

22.12.2016 Brilanda Sulejmani Fishta

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”