Austria Schulnetzwerk

Dorëzimi i donacionit për shkollën e komunitetit Rom “ Beato Zeferino”

LajmComments Off on Dorëzimi i donacionit për shkollën e komunitetit Rom “ Beato Zeferino”


Më 15 dhjetor 2017, një delegacion i vogël i Shkollës Austriake dorëzoi një donacion monetar të mbledhur nga stafi mësimdhënës tek drejtoresha e shkollës “Beato Zeferino”, zonja Havajana Tabaku dhe tek At Gjoni, i Urdhrit Kapucin, i cili është përkrahës i këtij institucioni të rëndësishëm.
Shkolla jonë e mbështet tashmë shkollën e komunitetit Rom prej shumë vitesh dhe dëshiron të bëhet shembull për tu ndjekur, pasi bëhet fjalë për të rinjë me prejardhje shumë të vështira sociale; Mbështetja tonë financiare konsiston kryesisht tek bashkëfinancimi i një dreke të ngrohtë për nxënësit.
18.12.2017 Markus Offner Fotos: Maria Hönigsberger

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”