Austria Schulnetzwerk

Dorëzimi i 10 kompjuterëve në shkollën 9-vjeçare në Bardhaj

LajmComments Off on Dorëzimi i 10 kompjuterëve në shkollën 9-vjeçare në Bardhaj


Të premten, më 10 nëntor 2017, iu dorëzuan zyrtarisht shkollës 9-vjeçare në Bardhaj, shkollës së re të projektit “Gjuha gjermane në Veri të Shqipërisë” disa kompjutera. Drejtori z. Josef Fasching pati kënaqësinë të dorëzonte për drejtorinë e shkollës 10 kompjuterë; Gjatë një bisede informative me drejtorin, nëndrejtorin dhe disa nga mësuesit e shkollës, u planifikua një vizitë e ardhshme për të nënvizuar dhe thelluar bashkëpunimin tonë të mirë.

14.11.2017 Markus Offner Fotografitë: Maria Hönigsberger

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”