Austria Schulnetzwerk

Dita europiane e gjuhëve

Që në vitin 2001 festohet me 26 shtator Dita Europiane e Gjuhëve. Kjo iniciativë e Këshillit të Europës dëshiron që të nxis 800 milion banorët në mbarë Europën, me 47 shtete anëtarë përfaqësuese në Këshillin e Europës, që të mësojnë sa më shumë gjuhë për të pasur një komunikim sa më të lehtë midis kulturave.
Me ftesë nga EUIC Shkodra mori pjesë sërish shkolla jonë më 28.09.2015 në një aktivitet informues dhe prezantoi një temë interesante „Gjuha gjermane dhe Europa“. Nxënësit që prezantuan , Jozef Çekaj, Pjetro Dodani dhe Bekim Toskaj, nga klasa 3b, lanë përshtypje shumë të mirë me paraqitjen e tyre profesionale. .

29.09.2015 Markus Offner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”