Austria Schulnetzwerk

Dita e Dyerve të Hapura

Shkolla Austriake ju fton përzemërsisht në Dita e Dyerve të Hapura, E enjte 14 Prill 2016. Programi fillon në 14.00-17.00. Mund te njiheni me ambjentet e shkollës, strukturën e saj mund të ndiqni orët e hapura të mësimit dhe të regjistroheni për vitin e ardhshëm shkollor.

Mirë se vini!

Autoflyer2016

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”