Austria Schulnetzwerk

Dhënie ndihme ekonomike për Shtëpinë e të Moshuarve në Shkodër

LajmComments Off on Dhënie ndihme ekonomike për Shtëpinë e të Moshuarve në Shkodër


Me rastin e Ditës së Brezit të Vjetër, që është ditë ndërkombëtare e mbledhjes së kontributeve, një delegacion i Shkollës Austriake i kaloi këtij institucioni të rëndësishëm ndihmën prej 1000 Eurosh. Zoti Drejtor Josef Fasching, Zonja Nëndrejtore Sidita Bazhdari, Zonja Këshilltare Prof. Gerlinde Tagini dhe Markus Offner dhuruan, tashmë për të 3-tën herë, këtë mbështjetje financiare dhe falenderuan drejtuesit e Shtëpisë së të Moshuarve për pritjen e këndshme.
01.11.2018 Markus Offner

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”