Austria Schulnetzwerk

Dezinfektimi i një cilësie të mirë është i rëndësishëm!

LajmComments Off on Dezinfektimi i një cilësie të mirë është i rëndësishëm!

Në kohë të tilla, distanca d­he higjiena janë vendimtare. Shkolla Austriake pati ditën e saj të dzinfektimit ditën e premte, ku e gjithë shkolla u dezinfektua me një substancë profesionale për dezinfektim sipërfaqesh.

Ndër masat shtesë, të përditshme numërohen edhe matja e temperaturës dhe dezinfektimi i duarve në mëngjes për të gjithë, mbajtja e pandërprerë e maskës në të gjitha ambientet e shkollës, ajrosja e klasave, dezinfektimi i vazhdueshëm i tavolinave, duarve dhe të gjitha objekteve, me të cilat kemi kontakt të shpeshtë.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”