Austria Schulnetzwerk

Për herë të parë titulli inxhinier për një maturant në shkollën austriake Shkoder

LajmComments Off on Për herë të parë titulli inxhinier për një maturant në shkollën austriake Shkoder

Urime të përzemërta për Ehad Kraja, një ish-i diplomuar i shkollës austriake Shkodra, i cili pas 3 vite praktikë inxhinierike fitoi titullin inxhinier. Një nder i veçantë ishte dorëzimi i çertifikatës nga Presidenti i Shqipërisë, z.. Ilir Meta dhe Ambasadori i Austrisë në Shqipëri z. Dr. Johann Sattler. I urojmë Ehadit të gjitha të mirat në karrierë.

Comments are closed.

© 2018 Österreichische Schule Shkodra “Peter Mahringer”